Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548

Uit de krant...

‘Op afspraak 24/7 open en snel rijklaar’

Peeters Bedrijfswagens biedt grote voorraad bedrijfswagens

ENKHUIZEN – Peeters Bedrijfswagens is gespecialiseerd in gebruikte bedrijfswagens tot 3500 kilo met een prijs tot dertigduizend euro (exclusief btw). “Je hebt dus geen groot rijbewijs nodig om te ze mogen besturen. De bedrijfswagenszijn vooral interessant voor ondernemers, dus voor de zakelijke markt. Maar ook particulieren zijn natuurlijk welkom”, aldus Marco Peeters die het bedrijf nu drie jaar samen met zijn vrouw Mieke Sjerps runt.

Anderhalf jaar geleden verhuisden Marco en Mieke met hun bedrijf van De Dolfijn naar De Star, waar ze nu 2500 vierkante meter tot hun beschikking hebben. Hier staan zo’n honderd bedrijfswagens klaar voor de verkoop. “De meeste zijn gebruikt en dat levert voor de klant veel voordelen op. Zo zijn de bussen snel rijklaar en scherp geprijsd. Bovendien zijn ze allemaal technisch in zeer goede staat.” Voor een eerlijk advies kunnen klanten ook altijd bij Peeters terecht. “We denken graag mee met onze klanten en helpen bij het maken van de juiste keuze.”

Financial lease

Met financial lease betaalt de ondernemer een vast bedrag per maand aan rente en aflossing,en is hij of zij economisch zelf eigenaar van de bedrijfswagen. “Voor jonge ondernemers en starters is dit natuurlijk heel aantrekkelijk. Binnen 24 uur kunnen we alles regelen.” Peeters heeft een snel wisselende voorraad bedrijfswagens; van een kleine Caddy tot een grote bakwagen en van een bedrijfsbus tot pick-up. Er is dus voor ieder wat wils en inruil is mogelijk.

Staat de juiste bedrijfsauto niet in de voorraadlijst? Of op zoek naar een bepaald model of specifieke uitvoering? Marco en Mieke kennen de markt van de lichte bedrijfswagens door en door. “Ook buiten onze openingstijden staan wij voor onze klanten klaar. Met name zakelijke klanten hebben het vaak overdag te druk en willen ‘s avonds of in het weekend langskomen. Dat is bij ons geen probleem.”

Peeters Bedrijfswagens is te vinden aan De Star 44 in Enkhuizen. Telefoon: 0228-318370 of 06-14671548.

Uit de krant...

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad