facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
🔨DEPOT ZUID TIMMERT LEKKER AAN DE WEG....🔨

🔨DEPOT ZUID TIMMERT LEKKER AAN DE WEG....🔨

Afgelopen week heeft Peeters Bedrijfswagens B.V. aan vakman Flores Voerman van Depot Zuid, meubelmakerij en timmerwerkplaats een mooie witte Fiat Ducato geleverd van 2017👊.

Deze Fiat Ducato heeft een lange wielbasis en een verhoogd dak. Uitgevoerd met een 130 pk sterke dieselmotor kan Flores zijn klanten goed van dienst zijn✅.

U kunt bij Depot Zuid, meubelmakerij en timmerwerkplaats terecht voor een #boekenkast, #tafel, #kookeiland of een #bed op maat gemaakt. Een #maatwerkkast, #keuken en uitbouw naar eigen ontwerp. Een #kidsmeubel, een keukenkast, #tuintafel, #houtenkast met oude materialen en een #kantoormeubel.

Wilt u een bedrijfswagen kopen en die om laten bouwen tot camper maar bent u zelf niet handig🤦‍♂️🤦❓ Depot Zuid, meubelmakerij en timmerwerkplaats helpt u graag😃.

Kijk voor alle mogelijkheden op de site: www.depot-zuid.nl of surf naar de FB pagina Depot Zuid, meubelmakerij en timmerwerkplaats❗️

Wilt u ook een bedrijfswagen gebruiken voor het vervoer van uw spullen, materialen of er een camper van maken❓

Kom dan vrijblijvend langs bij Peeters Bedrijfswagens B.V.op De Star 44 in Enkhuizen om de gehele voorraad te bekijken🤩.

Peeters Bedrijfswagens B.V. wenst Flores Voerman veel rijplezier met de Fiat👍

#timmeren #vakman #FiatDucato #meubelmakerij #timmerwerkplaats #bedrijfswagen #camper #voorraad

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad