facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548

Peeters Bedrijfswagens

Mijn naam is Marco Peeters en samen met mijn vrouw Mieke Sjerps runnen we dit jonge autobedrijf aan de rand van Enkhuizen. Peeters Bedrijfswagens is gespecialiseerd in gebruikte bedrijfswagens tot 3.500 kg en in de prijsklasse tot € 35.000,= (excl. btw).

Waarom Peeters Bedrijfswagens met kop en schouder boven de rest uitsteekt?

Dat komt door onze passie voor bedrijfswagens! Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in deze branche. Daarnaast heeft Marco de Automotive Business School IVA in Driebergen succesvol doorlopen en Mieke heeft een eigen autobedrijf (gespecialiseerd in bedrijfswagens) in Oosterblokker gehad.

Ons bedrijf kenmerkt zich door korte lijnen, laagdrempeligheid en goede service waarbij de klant centraal staat.

Dit jaar is Peeters Bedrijfswagens FD Gazelle 2019! Daar zijn wij super trots op.

RUIM EN SNEL WISSELENDE VOORRAAD

Ons assortiment is zeer wisselend. Van kleine Caddy tot grote bakwagen en van bedrijfsbus tot pick-up van alle merken nieuw en gebruikt.

Staat uw bedrijfsauto niet op onze voorraadlijst? Zoekt u een bepaald model of uitvoering? Weet u niet zeker welke auto het meest geschikt is?

Maak dan gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring. Wij kennen de markt van de lichte bedrijfswagens door en door. Peeters Bedrijfswagens helpt u graag met het maken van een goede keuze. Of wij zoeken via ons uitgebreide netwerk naar de bedrijfswagen die precies bij uw wensen past en laten die bij ons afleveren. Eventueel met garantie en onderhoud.

Financial lease of autoverzekering nodig? Dat is binnen 24 uur geregeld!Peeters Bedrijfswagens
Peeters Bedrijfswagens

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad