facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548

Garantie

Klanten ontvangen na betaling van de rij klaarmaak kosten 6 maanden Basis garantie op de motor en versnellingsbak (de draaiende delen) maximaal 15.000 km. 

De garantie  (na betaling van de rij klaarmaak kosten) voor klanten (die  verder in het land wonen)  brengt Peeters Bedrijfswagens meestal onder bij Autotrust.

U kunt kiezen uit meerdere varianten:

  • Standaard Garantie 6 of 12 maanden vanaf € 250,00*
  • Extra Garantie 6 of 12 maanden vanaf € 425,00*
  • Exclusieve Garantie

*afhankelijk van bouwjaar, kilometerstand en uitvoering

Meer informatie vindt u op:

De Standaard Garantie biedt dekking op de meest essentiële en kostbare delen van de auto zoals: de motor, de versnellingsbak en de aandrijving. De auto mag maximaal 12 jaar oud zijn en 200.000 km hebben gereden.

De Extra Garantie bestaat uit de Standaard Garantie met een ruime aanvulling van onderdelen. De auto mag maximaal 10 jaar oud zijn en 150.000 km hebben gereden.

De Exclusief Garantie is bedoeld voor occasions die jonger zijn dan 8 jaar of een kilometerstand hebben tot 150.000 km.

De Autotrust Exclusief Garantie dekt de mechanische en elektronische onderdelen van uw auto tegen defecten. In het geval van een geldige claim worden de onderdelen en de arbeidskosten volgens de algemene voorwaarden van deze garantie vergoed.

Nieuwe bedrijfswagens hebben fabrieksgarantie mits dealer onderhouden! 

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.  

Auto's die in consignatie worden verkocht, die geen eigendom zijn van Peeters Bedrijfswagens, is géén garantie op van toepassing. Tenzij nadrukkelijk anders weergegeven.

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad