facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
DUURZAAM SLAPEN💤💤

DUURZAAM SLAPEN💤💤

Dat is de missie van Bedaffair uit #Heemstede🙌. Sinds 1994 zijn zij gespecialiseerd in het maken van handgemaakte matrassen🛏 en bedden🛌 van natuurlijke materialen. Bij dit sociale bedrijf geldt impact first in plaats van profit first. "Wij bieden bedden die uw leven, uw nachtrust en de manier waarop u denkt over slaap, voor altijd veranderen", aldus Arend Vaders van Bedaffair😁.

Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot de grootste duurzame beddenwinkel in de Benelux🔝. Nieuwsgierig❓ Neem een kijkje in de 800 m2 grote showroom in #Heemstede of ga naar de website www.bedaffair.nl voor meer informatie📲.

Aan dit mooie bedrijf mocht Peeters Bedrijfswagens BV uit #Enkhuizen deze Mercedes Sprinter 313 L2H2 leveren. De ingebouwde cruise control en lat om lat in de laadruimte maakt dit de ideale bedrijfswagen voor Bedaffair👌.

Bent u ook op zoek naar een fijne bedrijfswagen❓ Bij Peeters Bedrijfswagens hebben we meer dan 100 bedrijfswagens in voorraad. Kom gerust langs bij ons op De Star 44📍 om de mogelijkheden te bekijken.

De koffie staat altijd voor u klaar❗️☕️

Bekijk het gehele aanbod op www.peetersbedrijfswagens.nl of neem contact op via telefoonnummer 0228-318370☎️.

Peeters Bedrijfswagens bedankt Bedaffair voor het vertrouwen👊.

#mercedesbenz #mercedessprinter #bedrijfswagen #bestelwagen #bedden #slapen #webshop

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad