facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
EEN CATERINGSERVICE OP MAAT🌮🥘🍗❗️

EEN CATERINGSERVICE OP MAAT🌮🥘🍗❗️

Je krijgt spontaan zin in een feestje als je hoort over De Cateringfabriek - catering aan huis of op het werk uit #Naarden💃. Deze trendy en ervaren catering service helpt bij het organiseren van een bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten, recepties en tv-producties door heel Nederland. Van stamppot buffet🥔, sushi🍣, walking diners🚶‍♂‍ tot barbecue🍗. Je kunt het zo gek niet bedenken of het enthousiaste team van de Cateringfabriek regelt het.

Door de huidige omstandigheden is De Cateringfabriek - catering aan huis of op het werk gestart met het bezorgen van lekkere en verse maaltijden aan huis. Ze hebben hier een speciale bestel website voor gemaakt: www.e-food.nl/naarden/de-cateringfabriek/📲.

Ze werken nauw samen met lokale leveranciers, dus met iedere bestelling wordt een lokale ondernemer gesteund. Wat een top initiatief❗️🤩

Op zoek naar catering en service aan huis❓ Ga voor meer informatie naar de website www.cateringfabriek.nl📲, of neem contact op met contact@cateringfabriek.nl of 06 188 13 155📞.

Bij Peeters Bedrijfswagens B.V. kocht de De Cateringfabriek - catering aan huis of op het werk een Opel Movano L3H2 met laadklep. De 170 PK sterke dieselmotor brengt de Cateringfabriek naar locaties in heel Nederland📍.

Peeters Bedrijfswagens B.V. uit #Enkhuizen wenst De Cateringfabriek - catering aan huis of op het werk veel succes en rijplezier met de Opel Movano❗️🍴

#opel #opelmovano #movano #bedrijfswagen #l3h2 #bestelbus #decateringfabriek #peetersbedrijfswagens

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad