facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
EEN DUIK IN DE BEDRIJFSWAGENWERELD❗️🐳

EEN DUIK IN DE BEDRIJFSWAGENWERELD❗️🐳

Vorige week namen wij samen met Chris Verzeilberg van Atlantic Snorkel- Duikcentrum&BHV een duik🏊‍♀️ in de bedrijfswagenwereld. Chris was op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen en dan is hij bij Peeters Bedrijfswagens B.V. uit #Enkhuizen aan het juiste adres. Deze nieuwe Ford Transit Custom Active met dubbele cabine is het geworden, en aan zijn scubasign🐠 te zien vindt hij het helemaal OK!👌

Wellicht heeft u al wel eens gehoord van Atlantic Duikcentrum & BHV Centrum. Zij zijn al 25 jaar een begrip in #Hoorn en omstreken. Niet alleen verzorgen zij PADI & DAN duikopleidingen🤽, BHV, EHBO & AED cursussen. Daarnaast leveren ze alle snorkel, duik & EHBO🧰 benodigdheden in de winkel.

U kunt Atlantic Duikcentrum vinden📍 op De Factorij 35F in #Zwaag. Een BHV cursus volgen, of een duikcursus nemen❓ Neem telefonisch contact op met 0229-274306. Meer informatie kunt u lezen op www.atlanticduikcentrum.nl📲.

De Ford Transit Custom Active is het nieuwste model👊. De stoere lichtmetalen velgen en de zwarte raptor grill maken de Custom Active helemaal af.

Peeters Bedrijfswagens wenst Chris veel rijplezier en bedankt hem voor het vertrouwen❗️👊

#fordtransitcustomactive #fordtransitcustom #fordtransit #transitcustom #bedrijfswagen #bestelbus

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad