facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
EEN FLITSENDE START💥

EEN FLITSENDE START💥

Als startende ondernemer in de techniek🛠 ben je op zoek naar een fijne en betrouwbare bedrijfswagen. Voldoende laadruimte, fijn rijcomfort, lage kilometerstand, mooi van binnen en buiten zodat het nieuwe logo goed uitkomt👌.

Startende ondernemer Marijn Arends van M.A. Automatiseringen vond zijn ideale bedrijfswagen bij Peeters Bedrijfswagens uit #Enkhuizen📍 . Een witte Ford Transit Connect uit 2017 met 80.418 km op de teller⏱.

Marijn gaat aan de slag als zzp'er in de elektro- en besturingstechniek voor bedrijven. Hij heeft er onwijs veel zin in, aldus Marijn🙋‍♂️.

Meer weten? U kunt M.A. Automatiseringen bereiken op telefoonnummer 06-48510726☎️. Hij is door heel Nederland inzetbaar🇧🇶.

Wij zijn er super trots op dat wij op deze manier de startende ondernemer op weg mogen helpen👊. Bent u ondernemer en ook op zoek naar de ideale bedrijfswagen❓ Peeters Bedrijfswagens heeft meer dan 100 bedrijfswagens in voorraad😎.

Uw bedrijfswagen leasen❓ Als expert in Financial Lease helpen wij u graag bij het regelen van een lease. Ook mogelijk voor startende ondernemers🙋‍♀️.

Peeters Bedrijfswagens wenst Marijn ontzettend veel succes met zijn bedrijf en bedankt hem voor het vertrouwen❗️👊

#fordtransitconnect #fordconnect #bedrijfswagen #bestelbus #peetersbedrijfswagens

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad