facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
EEN STOERE COMBINATIE🖤👊

EEN STOERE COMBINATIE🖤👊

Als peuter liep Niels🙋‍♂️ al achter de kruiwagen om zijn vader te helpen. Inmiddels heeft hij het bedrijf overgenomen en is hij trotse eigenaar van Hoekstra Bestrating 🧱.

Bij Hoekstra Bestratingen kunt u terecht voor straatwerk en tuinbestratingen. Daarbij kunt u denken aan oprit, tuinpaden, en terras in diverse patronen. Hoekstra Bestratingen is actief in de omgeving van Zwolle, Deventer, Nijverdal, Hengelo, Barneveld, Amsterdam en op aanvraag ook verder weg📍.

In contact komen met Hoekstra Bestratingen? Bel direct met Niels👨‍🔧 op telefoonnummer 06 2196796☎️ of ga naar de website www.hoekstrabestratingen.nl📲.

Onlangs kocht Niels bij ons in #Enkhuizen deze super stoere Mercedes Sprinter 319 AMG editie. De Sprinter is uitgerust met lichtmetalen velgen, zonneklep, AMG-look, cruise control, elektrische schuifdeur, comfortpakket en nog véél meer💯.

De 191 PK sterke dieselmotor trekt zonder probleem de twaalf meter lange combinatie, en dat maakt dit de ideale bedrijfswagen voor Niels👊❗️

Bent u ook op zoek naar een fijne bedrijfswagen❓ Dan bent u bij Peeters Bedrijfswagens uit #Enkhuizen aan het goede adres. Nieuwe en tweedehands bedrijfswagens uit voorraad leverbaar😎.

Meer weten? Neem contact op met Marco, Mieke, Jay of Robin op telefoonnummer 0228-318370 of info@peetersbedrijfswagens.nl📞.

Peeters Bedrijfswagens wenst Hoekstra Bestratingen veel rijplezier en dankt hem voor het vertrouwen❗️

#mercedessprinter #sprinter #mercedes #AMG #bedrijfswagen #bestelbus #bestratingen #straatwerk #tuinbestrating

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad