facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
GEEF JE KEUKEN EEN NIEUWE LOOK🙌

GEEF JE KEUKEN EEN NIEUWE LOOK🙌

Toe aan een nieuwe keuken, maar geen zin, tijd of geld voor een hele verbouwing?🤷‍♀️ Laat dan uw keuken wrappen door Wrap je keuken BV❗ Binnen 1 à 2 dagen geven de mannen van Wrap je keuken BV uw keuken een totaal andere look. En dat zonder troep of gedoe👍.

Nieuwsgierig❓ Navigeer naar de pagina 'projecten' op de website www.wrapjekeuken.nl om te zien wat zij voor u kunnen betekenen✨.

Meer weten❓ Neem dan contact op via e-mailadres info@wrapjekeuken.nl📲 of via telefoonnummer +31 (0)20 223 4723📞 voor meer informatie.

Wegens uitbreiding in het team was meneer Koningverdraag van Wrap je keuken BV op zoek🧐 naar een extra bedrijfswagen. Bij Peeters Bedrijfswagens vond hij deze Ford Transit Courier in de kleur zilvergrijs👊.

Ook op zoek naar een fijne bedrijfswagen❓ Wij hebben meer dan 100 nieuwe en gebruikte bedrijfswagens in voorraad. Bekijk het gehele aanbod online op www.peetersbedrijfswagens.nl💻.

Peeters Bedrijfswagens bedankt Wrap je keuken BV voor het vertrouwen en wenst hen veel plezier met de Ford Transit Courier‼️

#bedrijfswagen #bestelbus #lichtebedrijfswagen #fordtransitcourier #ford #wrapjekeuken #wrappen #keukenwrap

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad