facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
HERKENT U DAT❓😬

HERKENT U DAT❓😬

Klussen die maar blijven liggen, net dat ene schroefje dat ontbreekt. By Dean is de oplossing👊. Voor Sharafdean, eigenaar van By Dean klusbedrijf, is geen klus te gek. Hij denkt graag met u mee en houdt van duidelijke communicatie🗣. Daar kunnen wij ons bij Peeters Bedrijfswagens maar al te goed in vinden❗️

Bij By Dean kunt u terecht voor onder andere zolderverbouwingen🧰, scheidingswanden, vloeren leggen⚒, overkappingen plaatsen, sierbestrating, houtwerk, tuinwerkzaamheden🌳 en nog veel meer...

Vanaf nu doet hij dat vanuit zijn grijze Mercedes Vito gekocht bij Peeters Bedrijfswagens. By Dean is te vinden in de omgeving van #Lelystad. Meer weten? Neem contact op via info@bydean.nl📲.

De website van By Dean is www.bydean.nl❗️

Jay Sprokholt van Peeters Bedrijfswagens verkocht aan Sharafdean deze stoere Mercedes Vito automaat uit 2016. De 164 PK sterke dieselmotor en de zwarte lichtmetalen velgen maken deze bedrijfswagen helemaal af👌.

Bij Peeters Bedrijfswagens in #Enkhuizen hebben we meer dan 100 bedrijfswagens in voorraad. Bent u ook op zoek naar een bedrijfswagen? Wij helpen u graag verder.

Kom gezellig langs bij ons op De Star 44 en dan bespreken we samen de mogelijkheden☕️.

Bekijk alvast het gehele aanbod op www.peetersbedrijfswagens.nl📲.

Peeters Bedrijfswagens bedankt By Dean voor het vertrouwen en wenst hem veel succes met zijn bedrijf❗️👊

#mercedes #vito #mercedesvito #bedrijfswagen #bestelbus #mercedesbenz

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad