facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
KOELEN & BEZORGEN❗️

KOELEN & BEZORGEN❗️

Puur en (h)eerlijk kwaliteitsvlees🥩 persoonlijk bezorgd aan huis. We hebben het over Vleescentrum Enkhuizen, opgericht door Rafieq Kaddour en Dick Peeters. Hoewel ze nog maar kort bestaan, gaat het ontzettend goed. Dat komt door de hoge kwaliteit-prijs verhouding, aldus Rafieq en Dick👊.

Naast het bezorgen, opent Vleescentrum Enkhuizen elke zaterdag de deuren🚪 van 09:00 tot 15:00 voor winkelverkoop. Langsgaan❓ Vleescentrum Enkhuizen is gevestigd📍 op De Trompet 14C in #Enkhuizen.

Online bestellen? Ga naar www.vleescentrum-enkhuizen.nl om het aanbod te bekijken🍗.

Bij Peeters Bedrijfswagens uit #Enkhuizen kochten de mannen van Vleescentrum Enkhuizen deze Volkswagen Transporter koelwagen❄️. De ruime koelwagen wordt gebruikt om bestellingen langs te brengen in de regio #West-friesland en #Lelystad.

Ook op zoek naar de ideale bedrijfswagen❓ Wij hebben meer dan 100 bedrijfswagens in voorraad, waaronder een breed assortiment aan koelwagens. Bekijk alvast het gehele aanbod op www.peetersbedrijfswagens.nl📲.

Neem voor meer informatie contact op met Marco, Mieke of Jay op telefoonnummer 0228-318370☎️.

Peeters Bedrijfswagens wenst Vleescentrum Enkhuizen veel rijplezier en dankt hen voor het vertrouwen❗️👊

Shot komt uit de stoere bedrijfsfilm gemaakt door Framevision🎥.

#volkswagen #transporter #volkswagentransporter #bedrijfswagen #bestelwagen #koelwagen #transporterkoelwagen #volkswagenkoelwagen

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad