facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
LIEFDE GAAT DOOR DE MAAG🍲🌮♥️

LIEFDE GAAT DOOR DE MAAG🍲🌮♥️

Samen genieten met je tafelgenoten, een fijne sfeer🕯, persoonlijke aandacht, gezellige accessoires🏮, een vriendelijke prijs en een heerlijke Mediterraanse keuken🥘. Daar draait het om bij Grand Café La Familia uit Maastricht. Als dat toch niet heerlijk klinkt...❗️😋

Chef Ron👨‍🍳, Gastvrouw Elsemieke🧏‍♀️ en Familia Crew serveren u de lekkerste tapas van Maastricht. Reserveer een tafeltje voor twee, of voor een hele groep. Met 100 zitplaatsen is er van alles mogelijk👌.

Woont u in de buurt van Maastricht❓ Of bent u van plan om een paar dagen naar Maastricht te gaan❓ Neem dan eens een kijkje bij Grand Café La Familia op de Heggenstraat 3📍. Neem alvast een kijkje op de website www.familiamaastricht.nl🌮.

Bij Peeters Bedrijfswagens kochten Ron en Elsemieke deze Land Rover Discovery Sport. Voor ons doen een unieke bedrijfswagen uit 2016 met slechts 83.000 km op de teller. De Land Rover is precies waar ze naar op zoek waren🧐.

Grand Café La Familia vond deze unieke👀 bedrijfswagen bij Peeters Bedrijfswagens in #Enkhuizen📍.

Bent u ook op zoek naar de ideale bedrijfswagen? Bij Peeters Bedrijfswagens hebben we meer dan 110 bedrijfswagens in voorraad. Ga naar www.peetersbedrijfswagens.nl om het volledige aanbod te bekijken📲.

Peeters Bedrijfswagens bedankt Grand Café La Familia voor het vertrouwen en wenst hem veel plezier met de Land Rover❗️👊

#landrover #landroverdiscovery #bedrijfswagens #bestelbus #grandcafemaastricht #maastricht #tapas

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad