facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
MAAK WAT MOOIS VAN JE TUIN🌴🌳🌵🎋🍁

MAAK WAT MOOIS VAN JE TUIN🌴🌳🌵🎋🍁

Hij begon ooit met het verkopen van tuinkunst nadat hij het marktkraampje🎪 van zijn moeder over mocht nemen. Het beviel hem goed en daarom besloot hij er mee door te gaan. Tommy Jeuken🙋‍♂️, eigenaar van Tuin-kunst.nl, verkoopt inmiddels tuinkunst over de hele wereld. Hoe gaaf is dat⁉️

Hij staat veel op beurzen en is online vindbaar via zijn webshop www.tuin-kunst.nl. Je kunt bij Tommy terecht voor onder andere boomdecoratie🌳, ja-knikkers🦉, oude deuren🚪, regenmeters💦, windmolens🌪, recycle kunst🏺 en nog véél meer.

Bij Peeters Bedrijfswagens uit #Enkhuizen📍 ruilde hij zijn Citroën Berlingo in voor deze Citroën Jumper uit 2014. De Jumper is ruimer en biedt daarom meer mogelijkheden voor Tommy🔝.

Ook op zoek naar de ideale bedrijfswagen❓ Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 100 bedrijfswagens in voorraad is er genoeg keuze👌.

Wilt u graag langskomen?☕️ Dat kan! Wij zijn gevestigd op De Star 44 in Enkhuizen. Ook zijn wij elke dag telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0228-318370📞.

Op afspraak zijn wij ook buiten de openingstijden geopend❗🕰

Peeters Bedrijfswagens bedankt Tommy voor het vertrouwen en wenst hem veel rijplezier met de Citroën Jumper👊.

#citroen #citroenjumper #bedrijfswagen #bestelbus #tuinkunst #tuindecoratie

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad