facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
OP WEG NAAR DE TOP🔝

OP WEG NAAR DE TOP🔝

Een startende ondernemer letterlijk en figuurlijk de weg op helpen🚦. Dat doen wij maar al te graag bij Peeters Bedrijfswagens. Zo hielpen wij meneer Boeder🙋‍♂️ van aannemersbedrijf Boeder & Verwolf aan de ideale bedrijfswagen voor zijn nieuwe onderneming.

Er was twijfel over de lengte die de nieuwe bedrijfswagen moest hebben, totdat meneer Boeder deze Fiat Talento L2H1 zag staan. Een bus die niet te groot is, maar wel met een beetje extra ruimte achterin. Dat was precies waar hij naar op zoek was😎.

De zwarte sidebars zijn achteraf gemonteerd, en maken deze Fiat Talento helemaal af👌.

Aannemersbedrijf Boeder & Verwolf is een startende onderneming. Ze zijn gespecialiseerd in nieuwbouw⚒, verbouw🧰, renovatie🔧 en restauratie🧱.

Houd onze pagina in de gaten, want binnenkort zullen we laten zien hoe het resultaat is geworden inclusief de belettering🤩.

Ook op zoek naar de ideale bedrijfswagen❓ Neem dan eens een kijkje👀 bij Peeters Bedrijfswagens in #Enkhuizen. Wij hebben meer dan 110 bedrijfswagens in voorraad.

Bekijk het gehele aanbod op de website www.peetersbedrijfswagens.nl📲.

Peeters Bedrijfswagens bedankt meneer Boeder voor het vertrouwens en wenst hem heel veel rijplezier❗️👊

#bedrijfswagens #bestelbus #fiattalento #fiat #l2h1 #peetersbedrijfswagens #enkhuizen #aannemersbedrijf #renovatie #nieuwbouw #verbouw #restauratie

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad