facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
STS ELEKTRA VOOR EEN BEETJE EXTRA⚙️

STS ELEKTRA VOOR EEN BEETJE EXTRA⚙️

Een kabeltje, een draad, een pijp, beugels of schakelmateriaal. Één exemplaar of een hele doos vol. Het kan allemaal bij STS Elektra uit #Purmerend📍 , de elektronicawinkel die zich sinds 2015 specialiseert in hoogwaardige materialen voor de installatiemarkt.

Bij STS Elektra doen ze er alles aan om een uitstekende klantenservice te verlenen👌. Zowel in de winkel als online op de website. Neem vooral een kijkje op de website www.stselektra.nl❗️

U kunt STS Elektra bezoeken op de Voltastraat 2a in #Purmerend. De koffie staat voor u klaar☕️.

Goed nieuws voor de vroege vogels🐦 onder ons: STS Elektra is maandag tot en met donderdag geopend vanaf 06:00 's ochtends tot 18:00 's middags. Voor de vrijdag en zaterdag gelden andere openingstijden🕰.

Demy, Jordy en Nick, de enthousiaste eigenaren van STS Elektra, kochten bij Peeters Bedrijfswagens B.V. een witte Mercedes Benz Sprinter L3H2 uit 2017. De nieuwe Sprinter is ideaal voor het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden bij STS💪.

Bent u ook op zoek naar een bedrijfswagen❓ Bij Peeters Bedrijfswagens B.V. in #Enkhuizen hebben we meer dan 100 bedrijfswagens in voorraad. Naast Mercedes vindt u onder andere de merken #Ford, #Volkswagen, #Renault, #Fiat en #Peugeot.

U bent van harte welkom bij ons op De Star 44 in Enkhuizen. Bekijk alvast ons gehele aanbod online via www.peetersbedrijfswagens.nl📲. Telefonisch contact? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0228-318370📞.

Peeters Bedrijfswagens B.V. wenst de mannen van STS Elektra heel veel succes en bedankt hen voor het vertrouwen❗️👊.

#mercedessprinter #mercedes #sprinter #l3h2 #bedrijfswagen #bestelbus #peetersbedrijfswagens

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad