facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
VAN GEDACHTEN VERANDERD🙌‼️

VAN GEDACHTEN VERANDERD🙌‼️

Afgelopen april kocht Danny bij ons een Ford Transit L3H2. Een prima bedrijfswagen, echter bleek dit toch niet helemaal zijn bedrijfsauto te zijn🤷‍♂️. Dus kwam Danny afgelopen maand bij ons terug om deze stoere Dodge Ram te kopen.

Het bleek een schot in de roos🎯. Zo trots als een pauw was hij dan ook toen hij zijn Dodge Ram 1500 5.7 V8 4x4 Sport op kwam halen. Daar kunnen wij alleen maar blij van worden...❗

In het dagelijks leven houdt Danny zich bezig met onderhoud. Via zijn bedrijf 'Onderhoudsbedrijf D. van der Gaag' kun je Danny inhuren voor al uw klussen binnen- en buitenshuis🏠.

Benieuwd wat Onderhoudsbedrijf D. van der Gaag voor u kan betekenen❓ Vraag een offerte aan via de website www.onderhoudsbedrijfvandergaag.nl📲. Neem meteen ook even een kijkje op de pagina 'projecten' om het werk van Danny te bekijken👀.

De gekochte Dodge Ram is uitgerust met ontelbaar veel opties en accessoires, waaronder achteruitrijcamera, cruise control, lichtmetalen velgen, automaat, stoelverwarming, trekhaak, schuifdak, open uitlaat en dubbele cabine👌.

Bent u op zoek naar een fijne bedrijfswagen❓ Bij Peeters Bedrijfswagens hebben we meer dan 100 bedrijfswagens in voorraad. Bekijk het volledige aanbod op www.peetersbedrijfswagens.nl😎.

Bedankt Danny voor het en heel veel plezier met de Dodge Ram✅.

#bedrijfswagen #bestelbus #dodge #dodgeram #pickup

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad