facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN🎞📽💥❗️

VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN🎞📽💥❗️

Na de fotovakschool te hebben afgerond👨‍🎓 koos hij voor de koninklijke academie voor schone kunsten. Na 2 jaar bleek hij toch iets te eigenwijs en besloot hij als fotograaf📸 verder te gaan. In 25 jaar heeft hij over de hele wereld🌎 gefotografeerd totdat hij in 2017 besloot om ook te gaan filmen🎥. Uiteindelijk is een combinatie van fotografie en filmen de ultieme combinatie⚖️.

Willem van Walderveen uit #Almelo📍 heeft van zijn passie zijn werk gemaakt en dat is duidelijk zichtbaar🤩. Op zijn website www.willemvanwalderveen.com📲 vang je een glimp van zijn werk en het is ontzettend gaaf.

Contact opnemen met Willem❓ Dat kan via +31 6 2155 5343 of info@willemvanwalderveen.com.

Voor zijn werk💼 vervoert Willem veel cameramaterialen en in zijn personenwagen werd het wel erg krap. Tijd voor een bedrijfswagen dus☝️. Bij Peeters Bedrijfswagens kocht hij deze stoere Mercedes Vito in de kleur groen🟢.

Is deze Vito ook echt iets voor u❓ Wij hebben méérdere Vito's in deze gave kleur in voorraad staan. Bekijk ze op onze website www.peetersbedrijfswagens.nl💻.

Wij bedanken Willem van Walderveen fotografie voor het vertrouwen en wensen hem veel plezier met de nieuwe bedrijfswagen❗️👊

#mercedes #mercedesvito #bedrijfswagen #bestelbus #fotografie #photography #film #cinematografie

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad