facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
VERS VERVOER🐟🦀🐠

VERS VERVOER🐟🦀🐠

Dagelijks vervoert Visgroothandel de Jong B.V. uit Urk verse vis🐠 door heel Nederland, België en Duitsland. Doordat het transport in eigen beheer is gebleven, is een snelle💨 en flexibele🙌 levering mogelijk. Ook de chauffeurs zijn in dienst van Visgroothandel De Jong, waardoor de levering kan worden afgestemd op de wens van de klant.

Dat noem je nog eens service❗️

Om dit mogelijk te maken zijn er betrouwbare bedrijfswagens nodig. Daarom kocht Visgroothandel De Jong twee nieuwe Mercedes Sprinters bij Peeters Bedrijfswagens in #Enkhuizen📍.

Interesse❓ Neem een kijkje op de website www.visgroothandeldejong.nl📲. De bedrijfsvideo op de homepagina geeft meteen een mooie inzage in het bedrijf.

Ook op zoek naar de ideale bedrijfswagen❓ Bij Peeters Bedrijfswagens hebben we meer dan 120 bedrijfswagens in voorraad💥. Neem contact op met Marco, Mieke, Jay of Robin op telefoonnummer 0228-318370☎️ voor meer informatie.

Bekijk het volledige aanbod op www.peetersbedrijfswagens.nl📲.

Peeters Bedrijfswagens bedankt Visgroothandel de Jong B.V. voor het vertrouwen en wenst hen veel plezier met de Sprinters👊.

#peetersbedrijfswagens #bedrijfswagen #bestelbus #mercedesbenz #mercedes #mercedessprinter #visgroothandel #vis -#visvervoer

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad