facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
VIJF OP EEN RIJ🎉‼️

VIJF OP EEN RIJ🎉‼️

Vorige week verkocht Peeters Bedrijfswagens voor de 5️⃣e keer een bedrijfswagen aan Niels uit Enkhuizen. Dit keer mochten wij deze stoere Ford Transit Connect aan hem afleveren en daar zijn wij ontzettend trots op💪.

Met zijn bedrijf Nelis Timmerwerken houdt Niels zich voornamelijk bezig met skeletbouw🏠. Skeletbouw is een constructiemethode waarbij de traditionele dragende functie van de muren overgenomen wordt door een skelet van stijlen en balken.

Bent u op zoek naar een échte vakman voor uw klus❓ Dan bent u bij Niels aan het juiste adres. Neem contact op via 06 - 23004162☎️ voor meer informatie.

De Ford Transit Connect uit 2020 is uitgerust met automaat, cruise control, multimedia, laadruimtebetimmering, achteruitrijcamera en nog veel meer. Kortom, de ideale bus om mee aan het werk te gaan👨‍🔧.

Bent u benieuwd of Peeters Bedrijfswagens B.V. u ook aan de juiste bedrijfswagen kan helpen❓ Kom dan op afspraak langs op De Star 44 in Enkhuizen. Ook staan wij u graag telefonisch📞 te woord via telefoonnummer 0228 - 318370.

Peeters Bedrijfswagens B.V. bedankt Niels opnieuw voor het vertrouwen en wenst hem veel rijplezier met de Ford Connect👊.

Op naar de volgende...😉

#ford #fordtransitconnet #fordconnect #bedrijfswagen #bestelbus #skeletbouw #bouw #huizenbouw

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad