facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
VOOR DE WIND EN STROOM VAREN‼️👌

VOOR DE WIND EN STROOM VAREN‼️👌

Telefoon opladen in het stopcontact🔌 of even een lampje💡 aanzetten. Elke dag gebruiken we elektriciteit, en kunnen we zelfs niet meer zonder. En dat is het moment waarop Irving van NG Elektrotechniek om de hoek komt kijken. Als zzp'er legt hij elektriciteit aan bij nieuwbouw🧱 en renovatieprojecten🏠 in #Amsterdam en omgeving.

Goede elektricien nodig❓ Neem dan zeker contact op met NG Elektrotechniek. U kunt bellen naar 06-38146819☎️ of een mailtje sturen naar ngelektrotechniek@outlook.com📲.

Bij Peeters Bedrijfswagens uit #Enkhuizen kocht Irving deze stoere Renault Trafic L2H1 met complete inrichting in de laadruimte✅. Zo kan Irving meteen aan de slag met zijn nieuwe bedrijfswagen, en dat is natuurlijk ideaal👌 voor hem.

Ook op zoek naar een bedrijfswagen❓ Bij Peeters Bedrijfswagens hebben we meer dan 100 nieuwe en tweedehands gebruikte bedrijfswagens in voorraad. Uw bedrijfswagen wordt rijklaar afgeleverd👊. Een complete laadruimte betimmering, sidebars, roofrails, lichtmetalen velgen, een achteropstap of bestickering. Wij regelen het graag voor u‼️

Bekijk de gehele voorraad op www.peetersbedrijfswagens.nl📲 of neem contact op via telefoonnummer 0228-318370📞.

Peeters Bedrijfswagens wenst Irving van NG Elektrotechniek heel veel succes en bedankt hem voor het vertrouwen❗️💪

#renaulttrafic #renaultbedrijfswagen #bedrijfswagen #bestelbus #l2h1 #elektrotechniek

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad