facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
WAAR ZOUDEN WE ZIJN ZONDER WIJN❓🍾

WAAR ZOUDEN WE ZIJN ZONDER WIJN❓🍾

Een sauvignon blanc🥂, een merlot🍷, of een chardonnay🍸. Als u van wijn houdt, dan heeft u deze wijnen vast al eens voorbij zien komen. Vindt u het leuk om wat meer te leren over wijn? Dan is een gezellige cursus bij De Wijnschool🎓 echt iets voor u.

Bij Vinoloog Klazien Vermeer en haar zoon vinoloog Jesse Vermeer kunt u onder andere workshops, cursussen en reizen omtrent wijn volgen. Het draait om leren, ontdekken en vooral ook GENIETEN🍷👌.

Lijkt het u leuk om een wijnproeverij te volgen met vrienden❓ Of een cursus met collega's❓ Neem dan vooral contact op met De Wijnschool via e-mailadres info@dewijnschool.nl of telefoonnummer 06-49604158📞. Kijk voor meer informatie op www.dewijnschool.nl📲.

Jay van Peeters Bedrijfswagens🙋‍♂️ verkocht aan De Wijnschool deze witte Nissan Navara. De Nissan Navara wordt gebruikt voor de authentieke @stadsb stadsboerderij Cleyn Steenlershof🏠, waar Klazien en haar man Gert eveneens eigenaar van zijn. Bij de stadsboerderij kun je samenkomen met vrienden of zakenrelaties, uiteraard ook onder het genot van wijn.

Ga naar de website van de stadsboerderij www.cleynsteenlershof.nl voor meer info📲.

Ook op zoek naar de ideale bedrijfswagen❓ Daar helpen wij u graag bij. Kom langs☕️ op De Star 44 in Enkhuizen of bekijk🧐 het volledige aanbod op de website www.peetersbedrijfswagens.nl.

Peeters Bedrijfswagens wenst Gert en Klazien veel rijplezier en dankt hen voor het vertrouwen❗️👊

#nissannavara #nissan #navara #bedrijfswagen #bestelbus #peetersbedrijfswagens

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad