facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
WARMTE, SFEER & GEZELLIGHEID🕯🔥

WARMTE, SFEER & GEZELLIGHEID🕯🔥

Daar weten ze bij Haardenspecialist De Schouw alles van. Al 25 jaar lang zijn zij dé speciaalzaak op het gebied van haarden, schouwen en kachels in Noord-Holland. Het familiebedrijf👨‍👩‍👦 biedt een unieke collectie: zowel modern als klassiek, design of juist romantisch.

Nieuwsgierig❓ Bekijk de collectie op de website www.deschouwhaarden.nl of neem contact op met 072 - 506 41 33📞 of info@deschouwhaarden.nl📲 voor meer informatie.

Straks als de situatie het toelaat, bent u van harte welkom in de gezellige showroom in Egmond aan den Hoef!

Peeters Bedrijfswagens B.V. heeft aan Haardenspecialist De Schouw een stoere Ford Transit Custom geleverd✅. De Custom is onder andere uitgerust met navigatie, achteruitrijcamera, cruise control en sidebars. Zo kunnen ze bij Haardenspecialist De Schouw de unieke service bieden waar ze voor staan👊.

Bekijk ons aanbod op de website www.peetersbedrijfswagens.nl💻 als u ook op zoek bent naar een Ford Transit Custom. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0228 – 31 83 70☎️

Liever langskomen? Dat kan op afspraak!* De koffie staat voor u klaar bij ons op de Star 44 in Enkhuizen☕️. Wij zijn op afspraak ook geopend in de avond en weekenden!

#bedrijfswagen #ford #fordtransit #fordtransitcustom #haardenspecialist #haarden #schouwen #kachels #bestelbus

*alleen zakelijke klanten

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad