facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
WAT EEN FEEST WAS DIT🎷🥁❗️

WAT EEN FEEST WAS DIT🎷🥁❗️

Een DJ, een saxofonist, confetti, discolichten en een rode loper. Allemaal bij jou voor de deur. Dat klinkt toch geweldig⁉️ FINCH discoteam regelt het voor je. Met de nieuwe Renault Master, ook wel de 'FINCH discobus' van Peeters Bedrijfswagens B.V., rijden ze het hele land door om een voordeurfeestje te bouwen. Ter gelegenheid van een verjaardag, bruiloft, jubileum, aanzoek of gewoon zomaar👏.

Naast de stoepfeestjes verzorgt FINCH discoteam complete DJ shows voor op bruiloften, verjaardagen en andere feestjes. Zodra de maatregelen het weer toelaten zetten Wouter en zijn team de dansvloer maar al te graag op zijn kop🕺💃.


Zin in een feestje❓  Ga naar www.discoteam.nl en lees wat de mogelijkheden zijn. Of stuur voor meer informatie een mail naar info@discoteam.nl of bel naar 06-14890310☎️.


De geleverde Renault Master uit 2020 heeft een 136 pk sterke dieselmotor, navigatie, blindspot en trekhaak. Kortom, de ideale bedrijfswagen om een feestje mee te bouwen❗️

Ook op zoek naar een fijne en betrouwbare bedrijfswagen❓ Wij helpen u graag op weg. Bekijk ons aanbod op www.peetersbedrijfswagens.nl📲

Natuurlijk staan wij u graag telefonisch📞 te woord via telefoonnummer 0228 - 318370 of 06 - 28649331.


Peeters Bedrijfswagens B.V. wenst FINCH discoteam heel veel feestplezier🎉 met de Renault Master✅.

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad