facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
WAT GAAT U VANAVOND ETEN❓🍣

WAT GAAT U VANAVOND ETEN❓🍣

Wat dacht u van de overheerlijke sushi van Fūdo Delivery😋. Fūdo is een sushi quick-service concept dat sinds april 2020 zijn deuren heeft geopend op station Zaandam. Het menu is door de jaren heen flink uitgebreid: sushi maki's🍣, sushi nigiri, poke bowls🍜, rolls en mochi's🍥 zijn onder meer verkrijgbaar.

Woont u in de buurt van #Zaandam? Dan bezorgd Fūdo bij u in de buurt. U kunt bestellen via de website www.fudosushi.com📲 of afhalen op station Zaandam🛍.

Woont🏡 u niet in de buurt❓ Geen zorgen. Grote kans dat de heerlijke sushi van Fūdo binnenkort verkrijgbaar is bij u in de lokale supermarkt🛒.

Fūdo is opgericht door een ondernemend koppel👫. Voor de bezorging waren zij op zoek naar een fijne bedrijfswagen. Uiteindelijk hebben ze gekozen voor de Volkswagen Transporter van Peeters Bedrijfswagens uit #Enkhuizen😄.

Bent u ook op zoek naar een fijne bedrijfswagen❓ Bij Peeters Bedrijfswagens hebben we meer dan 90 bedrijfswagens in voorraad. Kom gerust langs bij ons op De Star 44📍 om de mogelijkheden te bekijken.

Peeters Bedrijfswagens bedankt Fūdo Delivery voor het vertrouwenen wenst hen veel succes👊.

#sushi #sushimaki #sushinigiri #pokebowls #watetenwevandaag #bedrijfswagens #bestelbus #volkwagentransporter

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad