facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
WERKEN OP MAAT‼️👌

WERKEN OP MAAT‼️👌

Bij een stoer beroep hoort een stoere bus. Daarom kwam meneer Van den Berg🙋‍♂️ langs bij Peeters Bedrijfswagens uit #Enkhuizen om te kijken naar deze nieuwe Renault Master L2H2 black edition. Het bleek de juiste bedrijfswagen voor zijn bedrijf Steelshop Custom & Construction 🎉.

Steelshop Custom & Construction gevestigd in Den Helder, dat is gespecialiseerd in maatwerk staal, aluminium en RVS. Het lasbedrijf wordt gedreven door passie en creativiteit in het bedenken van een oplossing op maat. En dat maakt ze uniek❗

Bij Steelshop Custom & Construction kunt u onder andere terecht voor laswerk💥, staalbouw en constructiewerk⛓, het ombouwen van containers of voor het spuiten🎨 of poeder coaten van uw product. Offerte aanvragen? Ga naar de website www.scc-metal.com📲.

Bent u ook op zoek naar de ideale bedrijfswagen❓ Dan bent u bij ons aan het juiste adres📍. Neem voor meer informatie contact op met Marco, Mieke, Jay of Robin op telefoonnummer 0228-318370☎️.

Enne... een stoere foto mocht natuurlijk niet ontbreken😎.

Peeters Bedrijfswagens wenst Steelshop Custom & Construction heel veel plezier met de nieuwe Master en bedankt hen voor het vertrouwen❗️👊

#bedrijfswagen #bestelbus #renaultmaster #l2h2 #laswerk #steelshop

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad