facebook pixel
Bel ons: 0228 – 31 83 70 | Whatsapp ons: 06-14671548
ZO KOMT DE HORECA AAN HAAR VITAMINES🍍🍒🥦

ZO KOMT DE HORECA AAN HAAR VITAMINES🍍🍒🥦

Toen de wind met windkracht 9💨 over het terrein vloog, leverden wij van Peeters Bedrijfswagens deze Mercedes Sprinter koelwagen af aan Online Groente & Fruit🍓🍌🍇 uit #Amsterdam. Online groente & fruit is een online horeca leverancier gespecialiseerd in AGF, non-food en totaalpakketten.

Nu de horeca weer op gang komt, kunnen ze nog harder gaan knallen dan ze al deden bij Online Groente & Fruit💥. De website www.onlinegroentefruit.nl is onder constructie, maar mocht u willen bestellen of meer informatie willen weten neem dan contact op met 06-24788200📞 of mailen naar info@onlinegroentefruit.nl📲.

De nieuwe aanwinst van Online groente & fruit🍐🥕🍊 is deze Mercedes Sprinter koelwagen uit 2017 en heeft slechts 38.000 km op de teller. De koelwagen is ideaal voor het koel❄️ vervoeren van allerlei soorten groente en fruit.

Ook op zoek naar een koelwagen❓ Bij Peeters Bedrijfswagens in Enkhuizen hebben we koelwagens in meerdere lengtes en hoogtes in voorraad. Kom een keer langs☕️ bij ons op De Star 44📍 om de mogelijkheden te bespreken.

Peeters Bedrijfswagens bedankt Online Groente & Fruit voor het vertrouwens en wenst hen veel rijplezier met de Sprinter koelwagen❗️👊

#mercedes #sprinter #koelwagen #mercedesbenz #mercedessprinter #kerstner #kerstnerkoeling #bestelwagen #bedrijfswagen

0 jaar
ervaring

0 dagen
per week op AFSPRAAK open

0 bedrijfswagens
op voorraad